fredag den 20. marts 2015

Second Year på UWC Adriatic

Hvad vil det sige at være Second Year på UWC?
 Peace One Day 2014

I har tidligere set et lignende billede her på bloggen, det er jeg næsten stensikker på, men dette billede er derimod fra mit second year, hvilket gør det lidt anderledes. Her på skolen har stressniveauet været højt siden marts, men nu er det endelig til at bære igen. De værste deadlines er overstået og det eneste som venter i horisonten er de frygtede eksamener (som også nærmer sig lidt for hurtigt til min smag)
Siden jeg startede her på skolen i august 2013 har der været mange op- og nedture, men nu synes jeg faktisk det er en kurve som går opad og jeg er utroligt glad for at være her.
Mit første halve år af mit second year var lettere end forventet. Jeg færdiggjorde mit Extended Essay i god tid (jeg skrev om Harry Potter, så det gik let!!) og så begyndte de forskellige IA's ellers at komme. Nu hvor jeg tænker tilbage var det egentligt heller ikke specielt svært, det var bare en slags test og jeg må indrømme at jeg rent faktisk nød at skrive dem! Jeg tror også at alle som siger noget andet, har valgt enten et forkert emne eller et forkert fag (gælder især for EE's!!) Men det har jo ikke kun været akademisk!


Jeg tog nemlig til Ljubljana i min Long Weekend, hvilket var en super fed tur og jeg nød det vildt meget. Jeg fik set en masse ting og fik også spist god mad for billige penge. Det eneste minus var at lejligheden var utroligt lydt, så naboerne var ikke altid lige glade ved os. Sådan er det, det må man jo også tage med! Jeg tog kort efter hjem til Danmark på juleferie, en ferie som var alt for kort, men det var dejligt at få den pause. Men lige før min juleferie fik jeg lavede to tatoveringer til minde om min fortid og min stedfar.


Jeg er stadig glad for dem begge den dag i dag, så noget rigtigt må jeg jo have gjort ;) Men efterfølgende blev det jo tid til mere af det akademiske, trials og de sidste IA's... Puha, det var lige 2 måneder med voldsom stress. Efterfølgende kom Project Week!! I år tog jeg ud for at sejle i 10 dage, jeg tog til London sidste år, så det var noget anderledes!

Her er et billede da vi tog afsted og jeg indsætter også en video som virkelig viser hvad vi lavede. Det var bare den fedeste tur og jeg håber på at kunne rejse mere rundt. Jeg er helt vild med at sejle!
Men hvad resten af tiden så på? Graduering, eksamener, fester og hygge! Det håber jeg i hvert fald ;) Stil endelig spørgsmål, hvis der er noget I vil vide!Ingen kommentarer:

Send en kommentar